Bliv herre i eget hus gennem en helhedsløsning hos

Stabilt liv, hvor din livssituation er i centrum.


Fast kontaktperson


Hos Stabilt liv får borger, hjælpere og  sagsbehandler en fast, fælles kontaktperson.


Supervision eller coaching 


Hjælpere, som er involverede i en helhedsløsning, bliver tilbudt vejledning og støtte under hele forløbet.


Løbende kontakt med involverede parter


Stabilt livs faste kontaktperson sikrer løbende kontakt med alle de involverede parter. Det kan f.eks. være kontakt til de pårørende, hvilket er med til at skabe tillid og tryghed for familien.


Kontakt alle hverdage


Borgere, hjælpere og pårørende kan komme i kontakt med Stabilt liv hverdage fra kl. 9.00 til 16.00. 


Koordinering af alle aktiviteter


Stabilt liv sikrer et tværfagligt og effektivt samarbejde mellem borgeren, de pårørende, hjælperne, kommuner og regioner. Vi bevarer overblikket, koordinerer aktiviteter og samler trådene.


Rapportering


Der vil, efter behov og ønske, tilbydes rapportering til kontaktpersonen i kommunen / regionen.


"Du får kompetente, ansvarsbevidste engagerede hjælpere
med hjertet på rette sted, når du vælger Stabilt liv.


Som borger kan du få stor glæde af en helhedsløsning, hvor vi finder det bedste team af hjælpere til dig og sikrer en hverdag med støtte, stabilitet og ordnede forhold.


Vi tilbyder en helhedsløsning til borgere i eget hjem med behov for hjælp, som overstiger 20 timer ugentligt og hvor borgeren samtidigt vurderes ikke at kunne håndtere en BPA, grundet kravet om at være arbejdsleder.


Helhedsløsningen kan bestå af personlig pleje, praktisk hjælp, hjælp til genoptræning, aflastning og forskellige støttefunktioner til borgere med en funktionsnedsættelse eller til pårørende med behov for aflastning. 


Stabilt livs helhedsløsninger planlægges og målsættes altid i en dialog mellem borger, kommunens sagsbehandler og kontantperson i Stabilt liv.

Dialogens resultat er en konkret plan for forløbet, hvor ydelser overfor borgeren er beskrevet. Ift. til sagsbehandler/kommune udarbejdes en kontrakt, som indeholder ydelser, opfølgning mv og økonomi. 


En helhedsløsning er altid unik ift. den enkelte borgers livssituation, hvilket vi er meget opmærksomme på og har stor forståelse for i vores ydelser.


I er velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle om vores helhedsløsninger og vores kompetencer.Lad os samarbejde