Har man en BPA ordning er man også arbejdslederHusk det er dit ansvar som arbejdsleder i en BPA ordning, at sikre dig, at det firma du vælger som arbejdsgiver-virksomhed udbetaler alt korrekt og afregner alt korrekt overfor eks. kommunen. Dette kan koste dig evnen som arbejdsleder og er et krav for at være arbejdsleder og dermed have en BPA ordning.


Stabilt liv ApS er kendt for netop at sikre, at alt fungerer korrekt og alt afregning samt aflønning sker korrekt i forhold til vores borgeres udmålinger/budgetter fra kommunen. Hvis der er  uoverensstemmelser tager vi fat i kommunen, og får en afklaring evt. via hjælp fra Dansk Erhverv.


At være arbejdsleder betyder at du skal kunne varetage rollen som daglig leder, og være i stand til at:  • lave vagtplaner
  • holde personalemøder og MUS samtaler
  • udarbejde jobbeskrivelse og jobopslag
  • udvælge hjælpere
  • afholde jobsamtaler
  • sørge for oplæring og daglig instruktion


Ovennævnte er det officielle du skal kunne, men hvilke andre ting indgår i det at være arbejdsleder?


Ud over de officielle ting, skal du også være opmærksom på, hvordan dine hjælpere har det, kunne håndtere evt. konflikter, og tage en snak med hjælperne, hvis der er noget der bekymrer dem eller dig. Det er derfor en balancegang, både at være arbejdsleder og privatperson.


Med det menes, at selvfølgelig skal du leve dit liv som du ønsker, men du er også nødt til at være opmærksom på, at du jo har en hjælper med. Når du er på job, på besøg hos venner eller familie er det vigtigt, at der er et sted, hvor hjælperen kan være, når de ikke er sammen med dig. Som hjælper er der jo en del ventetid, hvorfor der jo gerne skulle være et rart sted for hjælperen at vente.


Hjælperen skal jo sætte sig ind i din situation, men du skal også sætte dig ind i hjælperens situation, således at du tilstræber de bedst mulige forhold for hjælperen.


Det at være arbejdsleder indeholder jo mange aspekter, og vi er alle forskellige og gør tingene forskelligt. Man skal bare huske på, at der er nogle hjælpere man skal “sørge for”.


STABILT LIV giver altid gerne råd og vejledning, og hjælper gerne til, hvor du har behov for det.
Lad os samarbejde